Who is Who
Nadine Rozenberg
Hans van Zeeland
Pieter Meulman
Ferry van den Broek

Wie zijn wij?

Kluit noch Riet is een groep communicatiemensen en -trainers die de krachten bundelt. Op alle plaatsen waar mensen bijeenkomen, waar ‘het schuurt’, waar politiek en publiek elkaar dreigen mis te verstaan voelen de adviseurs van Kluit noch Riet zich als een vis in het water.

In de coöperatie komen de volgende bedrijven samen:

Open Deuren (Tilburg)
Communicatieadviesbureau dat raad en daad biedt voor iedereen die binnen wil komen. Strategie, concepten, teksten, films, speeches, magazines, coaching en klankborden: ruim dertig jaar ervaring in media en communicatie voor bedrijven, overheden en individuen – en nog beschouwen de partners (Nadine Rozenberg en Hans van Zeeland) geen enkele cliënt als ‘de zoveelste in de rij’.

Sfondare Communicatie (Eindhoven):
Coaching, klankborden, politiek commentator, lastige vragen, inventieve antwoorden. “Als je blijft doen wat je altijd al deed, blijf je krijgen wat je altijd al kreeg.” Pieter Meulman van Sfondare (Italiaans voor ‘doorbreken’ (zowel van patronen als talenten) en ‘door de mand vallen’) vindt niets gek en vindt evenmin iets normaal. En biedt daardoor in moeilijke tijden veel steun.

 

Hans van Zeeland
Nadine Rozenberg
Pieter Meulman